קוקטיילים

קוקטייל "ים תיכוני"

1/3 לימונצ'לו G.F.L.
2/3 לימונדה
עלי נענע
3 קוביות קרח כתושות

להכניס לכוס את הקרח הכתוש להוסיף מס' עלי נענע, לכתוש מעט את העלים, לכסות בלימונצ'לו, להוסיף את הלימונדה, לבחוש ולשתות בהנאה.

משקה קייצי מרענן וכייפי.

קוקטייל סורנטו סאן רייז

1/2 1 טקילה.
1 לימונצ'לו G.F.L.
מיץ תפוזים עד לסוף הכוס.
1/2 סירופ רימונים.

למזוג לכוס גבוהה על פי הסדר ולשתות בהנאה.

קוקטייל "די-קפרי"

1/3 לימונצ'לו G.F.L.
1/3 אספרסו
1/3 קרם פרש

למזוג לכוס ע"פ הסדר שלמעלה.

פורסם בקטגוריה מתכונים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *