מתכונים

קוקטיילים

קוקטייל "ים תיכוני"

1/3 לימונצ'לו G.F.L.
2/3 לימונדה
עלי נענע
3 קוביות קרח כתושות

להכניס לכוס את הקרח הכתוש להוסיף מס' עלי נענע, לכתוש מעט את העלים, לכסות בלימונצ'לו, להוסיף את הלימונדה, לבחוש ולשתות בהנאה.

משקה קייצי מרענן וכייפי.

קוקטייל סורנטו סאן רייז

1/2 1 טקילה.

1 לימונצ'לו.

מיץ תפוזים עד לסוף הכוס.

1/2 סירופ רימונים.

למזוג לכוס גבוהה על פי הסדר ולשתות בהנאה.

קוקטייל "די-קפרי"

1/3 לימונצ'לו G.F.L.
1/3 אספרסו
1/3 קרם פרש

למזוג לכוס ע"פ הסדר שלמעלה.

מרינדה

פרגית בלימונצ'לו

פרגית בלימונצ'לו

פרגיות בלימונצ'לו

1 ק"ג פרגיות
4 כפות לימונצ'לו G.F.L.
4 כפות שמן זית
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב. להכניס את הפרגיות פנימה ולוודא שהרוטב מכסה את כל הפרגיות. להשרות את הפרגיות לפחות שעתיים (רצוי ללילה). לצלות על האש, ולהגיש.

סגור לתגובות.